Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zablokować Ddos

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , znajomy zdobył/kupił maszynę do ddosowania. Spróbował przetestować na mnie zdobywając ip (poprzez rozmowę steam - niestety odebrałem ) no i okazało się ,że działa. Teraz niestety grozi ,że gdy mu "podpadnę" to mi neta rozpierdzieli na 6h. Ponoć kupił 120k sekund , a maszyny są z Rosji. Po sprawdzeniu w netstat rzeczywiście ddosujących ip ciągle przybywa. Teraz pytanie jak go zablokować na routerze , lub w jakiś sposób go przerazić ; D ?

Opublikowano

Powiem, tyle ze masz przyjebanego znajomego dzwon do swojego dostawcy internetowego i powiedz ze w danym czasie ktos cie atakowal i on ci zmienia ip i twoj 'kolega' moze cie pocalowac w dupe, po zmianie ip nie zadawaj sie z nim przynajmniej przez neta zeby znowu nie wyciagnal ip.

Opublikowano

Jak masz orange/tp to reset routera i powiedz koledze, że może ci buty czyścić.

Jak nie orange/tp to dzwoń do dostawcy tak jak up

graphic.png

Opublikowano

Ehm , tylko dostawca został ? Wiem jak się nazywa i adres zamieszkania ,ale nic mu nie zrobią ,bo serwery są z Rosji. Mam stałe ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...